Vorige
Volgende

Drukwerk/print

Uw huisstijl, folders, brochures, maar ook complete boekwerken kunnen wij verzorgen. Ooit begonnen als offset drukker stellen wij hoge eisen aan het drukwerk dat wij leveren.

Printwerk is niet meer weg te denken in een modern grafisch bedrijf. Hierdoor is het mogelijk om ook kleine oplagen en gepersonaliseerd printwerk te produceren. Proefschriften, verslagen, verenigingsblaadjes, maar ook een compleet verzorgde mailing.

TGO is FSCĀ® gecertificeerd

Tachtig procent van de dieren zijn voor hun leven afhankelijk van het bos evenals miljarden mensen die in het bos leven of werken. Volgens FSC is de beste manier om bossen te behouden ze te gebruiken. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Dus door rekening te houden met ecologische, sociale en economische belangen. De voorwaarden voor verantwoord bosbeheer zijn vastgelegd in de FSC Principes en Criteria. Deze 'spelregels' worden door de ecologische, sociale en economische 'spelers' gezamenlijk bepaald. Via certificering wordt gewaarborgd dat de regels worden nageleefd.

FSC is het enige systeem voor verantwoord bosbeheer dat op deze wijze werkt en daardoor als enige wordt gesteund door milieu- en ontwikkelingsorganisaties als WWF, Greenpeace en OxfamNovib. Door FSC-gecertificeerd papier te kopen draagt TGO Uden dus bij aan behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Interesse?

Bel ons op 0413 26 55 54 of mail naar info@tgo-uden.nl
en vraag een vrijblijvende prijsopgave op.