Vorige
Volgende

Expolinc presentatiesystemen

TGO kiest alleen voor de hoogste kwaliteit en geeft op alle Expolinc presentatiesystemen, accessoires en onderdelen levenslange garantie. Daarom is gekozen om niet te besparen op een paar euro's aan productiekosten. Dat betekent namelijk altijd hetzelfde: compromissen maken ten aanzien van materialen, ontwerp en functie.

We zijn niet bereid om dat offer te maken, omdat de merknaam die u met veel tijd, energie en geld heeft opgebouwd, het risico loopt in duigen te vallen wanneer die op een wankele presentatiewand belandt, als prints loslaten of als een bannersysteem niet eens rechtop blijft staan. Daarmee zouden de verwachte besparingen in een verlies veranderen – een kostbaar zelfbedrog.

Daarom maken wij alleen draagbare displaysystemen die toonaangevend zijn in onze branche. En dat doen we tegen redelijke prijzen, zonder ook maar iets weg te onderhandelen van wat u nodig heeft, zodat u uw potentiële klanten met de beste opstelling kunt ontmoeten. Dat is de liefde die uw merknaam verdient!

Interesse?

Bel ons op 0413 26 55 54 of mail naar info@tgo-uden.nl
en vraag een vrijblijvende prijsopgave op.